Frøbjerg-Orte Friskole tilbyder undervisning fra Bh. klassen til 9. klasse med afsluttende prøver som i folkeskolen.

Vi underviser i disse fag:

• Fra 1. klasse:
    Dansk. matematik, idræt, natur/teknik, historie/fortælling, musik, billedkunst og faglig fordybelse.
    FLBK, Fortælling, læsebånd, bevægelse og kor
  • Fra 3. klasse:

• Fra 4. klasse:
    Håndarbejde og Sløjd

• Fra 5 klasse:
    Drama

• I 6. klasse:
    Hjemkundskab

• Fra 7. klasse:
    Tysk, biologi,geografi og fysik/kemi og naturfagsblok

• Fra 8. klasse:
    Samfundsfag

Fra 7. klasse er der valgfagstilbud, der skifter fra år til år.

Fra 1. klasse og opefter anvender vi interaktive tavler.

Fra 4. klasse og opefter anvendes også trådløst netværk og bærbare pc'er.

Skolens IT-politik medfører at alle elever skal medbringe egen PC fra og med 4. klasse.

IT-strategi

Bestyrelsen har vedtaget, at vi benytter os af Bring Your Own Device(BYOD)-princippet for 4.-9. klasse, hvilket betyder at alle elever fra 4.-9. klasse skal medbringe egen PC til undervisningen.

BYOD - Bring Your Own Device

Skolens IT-ansvarlige kommer med følgende anbefalinger til en fornuftig skolecomputer:

• Minimum skærmstørrelse 13 tommer
  • Harddisk af typen ssd – kapacitet 256 gB.
  • Minimum i5 processor eller tilsvarende.
  • 8 Gb RAM
  • Lang batteritid
  • Vægt gerne under 2 kilo

Vi vil gerne understrege at en tablet ikke er et alternativ, grundet begrænsningen i hardwaren som disse har. En tablet er et glimrende supplement til en bærbar computer, men ikke et krav. Ydermere vil vi ikke anbefale Chromebooks, grundet den manglende mulighed for at download og installation af bl.a. office-pakken, som skolen stiller til rådighed.