Cruise the musical

Køb billet til “CRUISE – the musical”
– et kulturelt samarbejdsprojekt mellem 8.klasses elever fra Ebberup Skole og Frøbjerg-Orte Friskole samt Frøbjerg Festspil

Se vores selvskrevne musical ”Cruise”, som foregår på et krydstogtskib, hvor en række mennesker mødes fyldt med kærlighed, drama, sange og bomber. Musiknumrene spænder bredt fra nye til gamle klassikere.
Alt i forestillingen – skuespil, sang, dans, kostumer, scenografi og PR er lavet af 8. klasser fra Ebberup og Frøbjerg-Orte Friskole. I alt er vi over 40 elever, der laver forestillingen. Denne pressemeddelelse er også skrevet af PR-holdet.
Handling: Mia er hovedperson, hendes forældre skal måske skilles. Mia er på sommerferie på et stort skib. Under en fest opdages, at der er en bombe på skibet.

Fredag d. 26. januar kl. 18.00 er der premiere for alle med tilknytning til Frøbjerg-Orte og der vil være mulighed for køb af mad via intra i løbet af januar måned. (6.klasses forældre står for salg) Forestillingen foregår i Ebberup Hallen og spisningen vil foregå på Ebberup Skole. Der vil ligeledes være mulighed for, at købe billetter til lørdag d. 27. januar kl. 17.00. Her er der dog ikke mulighed for tilkøb af mad.

Billet til d 26. eller 27. januar købes på www.cruisemusical.dk

Overskuddet fra billetsalget går til en fællestur for de to klasser, vi håber I har lyst til, at støtte os.
Følg os på FB: Cruise – the musical